{flike}

alfredAlfred Borgenvik, utflyttet tjømling nå bosatt på Råholt, har som de fleste har fått med seg brukt den siste uka på å løpe… og løpe… og løpe litt til! Konkurransen var Jessheim 6-dagers, og målet var 600 km. Vel, uka er omme og Alfred endte på imponerende 608 km og 451 meter! I den grad man er opptatt av plasseringer etter en slik maktdemonstrasjon så ble det 6.plass i selskap med meget dyktige og mer erfarne ultraløpere. Dette var faktisk, som om ikke prestasjonen er stor nok i seg selv, Alfreds debut i ultraløp!

Det så kanskje litt «skummelt» ut fredag ettermiddag i 16-17 tiden da totalen sto på ca 500 km og han manglet ca 100 km for å nå målet innen kl 1200 dagen etter, men det er tydelig at han brukte de siste timene godt. Vi tar av oss hatten, bøyer oss i støvet og gratulerer med en vanvittig prestasjon!

Alfred er for tiden opptatt med å hvile en sliten kropp og vonde bein, som man kanskje kan forstå, men kommer til å oppsummere løpet og opplevelsen når han er klar for det. Vi gleder oss til rapporten.

I mellomtiden kan dere kose dere med denne reportasjen som NRK Østlandssendingen lagde om løpet – og Alfred – på fredag, med ca ett døgn igjen av konkurransen.