{flike}

I tillegg til at noen løp og koste seg gjennom vakker natur i sommerutgaven av Tjøme på langs, er det også noen som har vært ute og konkurrert.

Tor Morten Rindsem har løpt samfulle 42,2 km i Nordmarka Skogsmaraton, en ganske så hard og kupert maraton i Nordmarka, på 4 timer og 30 minutter! Det er hele 25 minutter raskere enn i 2015, så det er tydelig at all løpetrening han har lagt ned gjennom vinter og vår sammen med Jan, oss andre og ikke minst alene, har gitt gode resultater.

13418900
Tor Morten syntes det ble tungt mot slutten, kanskje ikke så rart i en ganske så hard maratonløype, men ble belønnet med fin premie.

Litt lenger vest har John Frisli Jahre deltatt i motbakkeløpet Viking Challenge fra Rjukan til Gaustatoppen. Viking Challenge er et av de tøffeste og mest spektakulære motbakkeløpene i Norge, med 1500 krevende høydemeter fordelt på 12 km, hvorav halvparten er av det svært bratte slaget. John var ikke snauere enn at han ble nr 19 av 183 menn i sportsklassen, og nr 4 i aldersklassen M23-29, en klasse det generelt sett er meget tøft å hevde seg i. Godt levert!

viking

Tar vi så veien litt nordover og litt østover finner vi det lille tettstedet Hov i Søndre Land hvor Anne-Sofie Fjeldstad har deltatt i motbakkeløpet med det fengende navnet «Fra fjord til Helvete». Løypa er 4 kilometer lang og har en total høydestigning på 396 meter. Anne-Sofie gjorde det svært godt og ble nr 3 totalt i den relativt omfattende klassen K20+. Vi gratulerer!

helvete

Publisert: 19.06.2016