{flike}

I tillegg til vår egen Tjømekarusell (som det kommer en egen artikkel på) har flere av medlemmene våre vært aktive på langt andre lengde- og breddegrader i løpet av palmehelgen. Her følger en rask oppsummering:

Den som hadde dratt aller lengst av gårde var Knut Ole Myrberg som deltok i Ironman 70.3 Puerto Rico. 70.3 er en såkalt halvdistanse triatlon hvor man svømmer 1900 meter, sykler 90 km og avslutter med å løpe en halvmaraton. Tøft nok i seg selv, enda tøffere i karibiske strøk. Med en temperatur på over 30 grader i skyggen ble det raskt klart at dette ikke var dagen for å sette personlige rekorder, men heller dagen for å forsere kramper og væsketap og komme seg helskinnet til mål. Som sagt, så gjort, Knut Ole fullførte med stil og har med det huket av enda en Ironman-konkurranse i sin egen triatlonportefølje.

Knut Ole
Knut Ole i fint driv.

Tilbake til fedrelandet hvor vi har hatt to TLK’ere på startstreken i hver sin langrennskonkurranse. Freddy Skjenken hadde forhåpentligvis mer vennligsinnede «motstandere» i Birkebeinerrennet (54 km) enn de opprørsstyrkene han har brukt det siste året på å passe på (og løpe fra), mens Joakim Skadal var en av de aller yngste deltakerne i Bergsjørennet (32 km) på Ål i Hallingdal. Freddy var godt fornøyd med å ha fullført nok et Birkebeinerrenn, mens Joakim på sin side gikk hen og vant sin aldersklasse!

Videre har vi Line Yvonne Aagesen Svendsen som (mer eller mindre spontant?) fant ut at hun skulle forsøke seg på den småtøffe utfordringen Ultra Interval Challenge, hvor hensikten er å løpe 8 x 10 km i løpet av 24 timer, med start hver 3.time. Det blir stadig flere av slike konkurranser i forskjellige varianter, og vi har til og med vært inne på tanken å arrangere vår egen i løpet av sommeren (kun som en «happening», ikke konkurranse). Hun ga seg riktignok etter de fire første intervallene (40 km) da hun fant ut at hun måtte i butikken å handle, og det har man strengt tatt ikke tid til i pausene der man bør prioritere restitusjon. Men sånne ting er jo hyggeligere å gjennomføre med selskap, så kanskje vi skal gjøre alvor av planene om vår egen ultraintervallutfordring i juli…?

Vi gratulerer alle fire med flott innsats!

P.S! Er det flere som har vært i aksjon som vi ikke har fått med oss så ikke nøl med å ta kontakt.

Freddy
Freddy (til høyre) frisk og rask før start.

Joakim
I Ål er det vinglass til vinneren av 15-16-årsklassen.

Publisert: 20.03.2016