{flike}

ReTjøme Løpeklubb har i dag satt sitt preg på Re-Mila. Det ble til og med bemerket fra arrangørhold, og hadde jeg hatt 1 krone for hver gang speaker sa «nok en løper fra Tjøme Løpeklubb!» så hadde jeg vært rik….(16 kroner rikere…).

Barneløp og 2,5 km

Først ut var Siri-Emilie og Frida. Siri-Emilie løp 600 meter barneløp mens Frida løp 2,5 km. Strålende innsats av begge to!

Deretter var det fellesstart på 5 og 10 km hvor vi hadde med henholdsvis seks og åtte deltagere.

5 km

På 5 km hadde John skumle planer om topp 10-plassering. Han åpnet knallhardt, det fikk bære eller briste. Vel, det bar hele veien, John løp på 18.41 og kom på 5.plass totalt. Men han var ikke eneste TLK’er på topp 10-lista. Geir løp på 19.06 og ble nr. 9! Begge kom på 2.plass i sine respektive aldersklasser.

Like bak Geir fulgte Marius på 19.31 og Morten på 20.14. Siste herremann på 5 km var Thomas B, som imponerte stort og perset med 25.30. Underveis i løpet hadde han både tid og krefter til å la seg intervjue av Dagens Næringsliv! Vet ikke om det var en del av løpsopplegget, men Thomas er en høflig mann og sier ikke nei til en hyggelig prat, selv om melkesyrenivået er godt inne i rød sone.

Eneste jente på 5 km var Stine S.K, og hun løp så godt at hun tok dagens første klasseseier for TLK (i klasse K23-29) med tiden 23.48! Vi gratulerer med et flott løp!

10 km

På den doble distansen ble det også levert sterke prestasjoner. Julie løp på 43.42, vant sin aldersklasse og ble nr. 4 totalt. Charlott løp suverent på 52.36, mens Cathrine forbedret sin egen tid kraftig fra fjorårets Re-mil. Hun løp på 53.50 og retter nå blikket frem mot neste ukes ekteskapsbatalje i Hytteplanmila der Thomas har gått hardt ut og sagt at han skal vinne.

May-Lisbeth forbedret også tiden fra i fjor og snek seg rett under timen. Monica, på sin side, slet seg gjennom to runder med strekk i låret! Det ble påpekt etter løpet at det ER lov å gi seg når man blir skadet, men det stod overhodet ikke på Monicas plan denne dagen. Her skulle det fullføres for enhver pris!

På herresiden fikk vi dagens siste klasseseier da Bjørn vant M45-49 med tiden 40.59. Arne løp på 48.27, mens Arild imponerte alle ved å sette ny pers med over 3,5 minutt! Tiden ble 52.03.

Nok en gang har vi fått servert flere gode eksempler på hva trening og generell løpeglede kan gjøre med både form og helse i løpet av et alminnelig treningsår 🙂

P.S! Overskriften på artikkelen har overhodet ingenting med saken å gjøre. Slagene på Re stod i henholdsvis 1163 og 1177. I dag gikk det relativt fredelig for seg.