{flike}

8k caspar

1. Beskriv deg selv med 3 ord?

«Energisk, optimistisk, utadvendt«

2. Beste idrettsøyeblikk?

«New York Marathon var helt episk. Formen var knall, stemningen var på topp, og familien sto underveis og heiet. At jeg kom under 3:30 under tøffe forhold gjorde opplevelsen enda større! Ellers var jeg rimelig høy på livet da Stabæk sikret seriegullet borte i Bergen høsten 2008, og jeg var på stadion sammen med Ellen og søsteren min da seiersmålet kom 1:15 på overtid!»

3. Verste idrettsøyeblikk?

«LangrennsBirken 2012. Formen var hinsides god, hadde god seeding, og SKULLE under 4 timer! Kom tidlig til Rena, hentet ut startnummer og stilte meg i kø for å komme til start. Det tok over én time, og resultatet var at jeg startet med pulje 18 istedet for 10, noe som betød ca 7500 løpere foran meg som skulle vært bak. Gikk sur etter 50 meter, og ble bare verre utover dagen. Ingenting stemte, og tiden bli skuffende 4:18«

4. Asfalt eller terreng?

«Trives best i terrenget!«

5. Favorittøkt?

«10×800 meter på grusvei der jeg bor – fantastisk spesifikk maratonøkt!«

6. Forbilde?

«Har ingen generelle forbilder når det gjelder løp, men har jo en svigerfar i Bredo som har noen tider jeg gjerne skulle slått…!«

7. Favorittløpesko?

«Nike Vomero – løpt 4 maraton på de, de svikter meg aldri!«

8. Mål for sesongen?

«Debutere på ultramaraton (14/2), SUB 40 på mila, og bedre enn 3:15 på Oslo Maraton – hårete mål, men er mulig!«

Beste løpsopplevelse hittil: New York Marathon 2014
casparny