{flike}

arne eI helgen har to TLK-medlemmer deltatt i Berlin Marathon – i hver sin idrettsgren (!) – mens en annen har konkurrert på mer hjemlige trakter – i Tjøllingmila.

43rd BMW BERLIN MARATHON – INLINE

Lørdag stilte Arne Erlingsen på startstreken i inlineutgaven av det populære maratonet – med ambisjoner om et godt løp, gjerne ny pers og helst under 1 t 30 min. Før løpet varslet han at dette muligens ble det siste med rulleskøyter på beina, etter å ha fått blod på tann i joggeskoene forrige helg – da han løp halvmaraton i Oslo på 1.38.

Vel, det gikk så det suste i Berlin! Med en snittfart på nesten 29 km/t feiet han gjennom Berlins gater til ny pers på 1.28.13!

Om denne superprestasjonen gir Arne «kalde føtter», og gjør at han vil fortsette å kombinere inline og løping, eller om han nå vil rette seg mer inn mot løpingen gjenstår å se… Et vanskelig valg er det helt sikkert.

arne
Arne var naturlig nok godt fornøyd med 1.28 på inlinemaraton i Berlin, en tid som for oss uinnvidde høres utrolig raskt ut!

Løp

Søndag byttet deltagerne ut rulleskøyter med joggesko (dvs. det var stort sett nye deltagere, men sikkert noen av de samme også) og løp den 43.utgaven av det tradisjonsrike Berlin Marathon. Vår mann på start var Håkon Bull. Han hadde mål om negativ splitt (dvs. løpe siste halvdel av løpet raskere enn første halvdel) og en tid under 3 timer.

La det først være sagt at Håkon ikke er typen som klager på skader, men vi vet at han sliter med en vond hamstring for tiden, og løpet ble dessverre litt tyngre enn både planen og drømmen. Etter tider litt bak sin egen kapasitet både i Vestfold halvmaraton for 3 uker siden, og på 3.000 m i klubbmesterskapet vårt, visste han kanskje at det kom til å bli vanskelig, men den som intet våger osv…

Tøft gjennomført av Håkon som passerte halvmaraton på 1.28. Siste halvdel ble knallhard, men gikk allikevel unna på 1.33, ikke akkurat helsprekk… I mål ble tiden 3.01.14, noe bak målsetningen, men fortsatt et imponerende løp.

For statistikkens skyld tar vi med at Håkon fortsatt har den 4.beste tiden på landsbasis i sin aldersklasse inneværende år med 2.54.12 i London (se bildet).

statistikk

Vi gratulerer Arne og Håkon med strålende representasjon av TLK i Berlin!

Tjøllingmila

Som en liten fotnote til slutt (beklager det, Bjørn :-)) tar vi med at Bjørn Skotte ble nr 3 på 6,5 km i Tjøllingmila som gikk av stabelen lørdag. Bjørn stilte som utskremt Kondis-medarbeider, og dere kan lese mer om løpet her:
Sommertilstander i Tjøllingmila

Publisert: 25.09.2016