{flike}

maren stian1
Foruten den store gjengen i Vestfold Maraton, var det også flere TLK-medlemmer som markerte seg i andre løp og konkurranser denne helgen. Jorid deltok i KK-mila, Anne-Sofie og Jan i Nordmarkstraver’n og til slutt Maren og Stian RP i The Toughest. Ulike arrangementer, men fellestrekket var god innsats av TLKs deltakere.

 

KK-Mila med Jorid

KK-Mila er et mosjonsløp som består av løpsdistansene 5 km og 10 km og arrangeres midt i Oslo sentrum. I årets utgave deltok hele 6500 kvinner fra hele Norge. Og midt i denne store flokken befant Jorid fra Tjøme Løpeklubb seg. Det vil si hun befant seg i fremre del av feltet på distansen 5 km. Til slutt ble det 230. plass i klassen blant nesten 500 deltakere. Tiden ble 34.36 og er dermed gjeldende klubbrekord. Gratulerer!

Nordmarkstraver’n med Anne-Sofie og Jan

Som navnet på løpet tilsier, er ikke dette noe for sprintere og folk med skranten kondisjon. På stier og grusveier fra Stryken, går turen helt til Sognsvann. Arrangøren I.L. Koll beskriver den lengste distansen på 30 km som «En klassisk tur på noen av Nordmarkas vakreste partier». To stykker fra Tjøme sier seg sikkert enig den beskrivelsen, men det er usikkert hvor mye av denne vakre naturen de registrerte, for i år gikk det styggfort unna både med Anne-Sofie og Jan. Begge to deltok selvfølgelig i den såkalte Fulltraveren på 30 km. Med sluttiden 2.42.23 løp Anne-Sofie seg til en fantastisk flott 2. plass i sin klasse. Og da kunne ikke Jan være dårligere. Også han med 2. plass i sin klasse og fikk sluttiden 3.24.00. Gratulerer med super innsats begge to!

The Toughest med Maren og Stian RP

Lørdag formiddag samlet det seg 430 jenter og over 1300 gutter seg i Holmenkollen. De som kom for å mingle og ha en koselig treningsstund, fikk seg nok et sjokk de sent vil glemme. Med 60 hinder fordelt i en særdeles kupert 8 kilometers løype, sier det seg selv at nivået på melkesyren og blodsmaken ble særdeles høyt. Med andre ord et arrangement for de Tøffe med stor T. Det hele blir selvfølgelig veldig morsomt å skrive om når to av deltakerne i årets konkurranse kom fra Tjøme Løpeklubb. Og igjen med knallsterke prestasjoner. Maren kom på 17. plass med tiden 1.17.34 og Stian RP på 88. plass med tiden 1.09.11. Fantastisk tøft!