{flike}

1000Etter en lang sommerpause, var det søndag nok en gang klart for et løp i Tjømekarusellen. I alt stilte 24 løpere til start.  Med strålende Tjømevær ble det en flott dag med for deltakere, publikum og funksjonærer.

I barneløpet deltok det denne gangen to stykker, Siri-Emilie og William. Strålende innsats og løpsglede hos begge to.

I kort løype var det denne gangen flest barn. Hele 6 av 10 løpere var under 13 år. Av jentene kom Jennie Hem Gjerde først i mål, etterfulgt av vår egen fotograf, Stine og Cathrine B. Flott innsats av Marthine, Frida, Svanhild og Amalie, alle i klassen J11-12. Av gutta var Marius Granly raskest, tett fulgt av Christoffer Pedersen. Lillebror Magnus P. fullførte også i flott stil.

På den lengste distansen (6.1 km) var det 12 løpere med. I kvinneklassen vant Julie Wiik foran Beathe S.H. og Jorid E. Jeanette T. og Maren B. bestemte seg for å droppe melkesyre og tok derfor en rolig tur i finværet. Siste deltaker i kvinneklassen, var Hege P. Hun fikk problemer underveis og tok derfor en noe kortere vei til mål.

Blant de 6 deltakerne i herreklassen, var det Ole Morten Kulbraaten som var den raskeste. Etter han fulgte Morten A. og Caspar R-M. Sistnevnte med barnevogn med sine to barn. Imponerende. Videre gjorde også Øystein G, Georg B. og Thomas B. en flott innsats på søndag.

Vi kan vel bare være enige om at det var godt å komme i gang med løp på Tjøme etter ferien.

Se resultater her…