{flike}

2017 01 22 12.48.33Bedre sent enn aldri heter det visst. Her kommer en liten rapport fra årets første Tjømekarusell i 2017. Løpet fant sted 22. januar og var også et jubileum. Dette var 25. gang karusellen ble arrangert siden oppstarten sommeren 2014. Som vanlig ble dette en hyggelig start på søndagen. I tillegg kunne små og store løpere glede seg over at sjokoladekake ventet etter målgang (en svært stor og god rest etter årsfesten).

Tradisjonen tro gikk barneløpet først av stabelen. 4 løpere gav alt i den 350m lange løypa rundt skolen. Med entusiastisk publikum og støtteapparat, ble det ikke spart på kreftene av de kommende TLK-stjernene.

Det er viktig å ikke sette seg fast i gamle mønster. Og det er viktig å lytte til gode og konstruktive forslag fra løpere i klubben. Derfor bød denne utgaven av karusellen på noe nytt. For første gang inneholdt var det mulig å løpe tre ulike distanser, 2.3 km, 5km og 10km (de to siste nye). Alle tre distansene fant sted i vintertrasseen utover sykkelstien fra Lindhøy mot Verdens Ende.

På den korteste distansen var det kun en påmeldt, Geir-Morten. Han fant ikke helt motivasjonen på morgenen og valgte å vie seg fullstendig til funksjonæroppgavene. Eller var det sjokoladekaken som satt en stopper for fysisk aktivitet?

På 5 km deltok 13 løpere, 5 kvinner og 8 menn. I kvinneklassen var det Tone Heggberget som var raskest med sluttiden 22.51. Flott innsats var det også av Kaja Smith-Kieland Kjellesvik, Jeanette Tranberg, Cathrine Bjørnestad og Heidi Grov. I herreklassen vant Fannar Thor Heiduson med tiden 18.25. Videre fulgte Adel Bakhit, Caspar Rieber-Mohn, Jan Kristian Johansen, Alexander Fadum, Inge Vinje, Thomas Bjørnestad og Thomas Erlingsen.

Den lengste distansen (10 km) besto av to kvinner og seks menn. Kirsti M. Johnsen og Beathe Skog Hansen kjempet mot hverandre i kvinneklassen. Det var Kirsti som var sterkest denne gangen med sluttiden 46.15. Blant gutta løp Vaidas Zinkus et sterkt løp og ble klokket inn på tiden 38.04. Andre deltakere i klassen var Olav Lian Nese, Morten Almquist, Harald Grov, Tor Morten Rindsem og Georg Bryn.

Takk også til Beate som var løypevakt, Cathrine som igjen stilte med øyas beste og fineste sjokoladekake og alle som møtte opp og lagde dette til et hyggelig arrangement. Vel møtt 12. februar!

Se alle resultater her…