2.august 2014 {flike}

startJuli og august er høysesong for triatlon. I dag har det tradisjonsrike Gråtassen triathlon i Kodal gått av stabelen, og igjen har klubbens medlemmer levert solide prestasjoner.

Gråtassen er et litt «annerledes» triatlon, et lavterskeltilbud og muligens et mer «folkelig» triatlon enn andre konkurranser. Like fullt er det et seriøst og proft gjennomført arrangement som gjør at Gråtassen stiger i deltakerantall fra år til år. Med sine 300 meter svømming, 24 km terrengsykling og 5 km løping er det på mange måter et perfekt «innstegs»-arrangement for den som måtte gå med tanker om å prøve ut denne flotte sporten.

Tjøme Løpeklubb hadde 4 medlemmer til start i årets utgave. Caspar, Hans Martin, Henry og Bing leverte alle sammen solide løp. Bing debuterte i Gråtassen-sammenheng, mens de tre førstnevnte overgikk sine egne forventninger og perset med 7-8 minutter alle tre. Det blir nærliggende å spekulere i om et medlemskap i Tjøme Løpeklubb gir den mentale ballasten og selvtilliten som skal til for å prestere i konkurransesammenheng, men man skal vel heller ikke underslå den fysiske innsatsen og treningen hver og en av de har lagt ned i løpet av det siste året. Vi heller vel kanskje mest i retning av at det er det siste som har vært mest utslagsgivende, tross alt 🙂

Resultatene til våre deltagere finner dere her.
Komplett resultatoversikt finner dere her.

{flike}
hmbing

caspar
 henry