IMG 907914.09.2014 {flike}

Andre løp i Tjømekarusellen ble arrangert i dag. Med sol og sommertemperatur, ble løpet akkurat så fint vi håpet på. 30 løpere hadde funnet veien til Lindhøy og disse fordelte seg på barneløpet og kort og lang løype. Selve løpene var unnagjort på litt under timen, men mange kom tidlig og gikk sent. Tydelig at det ble satt pris på den gode stemningen og praten før og etter den fysiske aktiviteten. Veldig gledelig med fremmøtte tilskuere som ga sine heiarop og løftet deltakerne frem de siste meterne før våre nye målseil ble passert. Nye var også selvlysende merkingspiler i den lange løypa. Etter tilbakemeldingene å dømme, fungerte disse utmerket. Derfor er flere bestilt til bruk også i den korte løypa neste gang.

Barneløpet

6 barn deltok i løypa på 800 meter på Lindhøy-området. Iveren var stor ved start og det ble ikke spart på kreftene opp langs Tjømehallen. Noen fikk nok merke den harde starten, men det er også litt av sjarmen og erfaringen som er greit å ta med seg videre. Uansett var løpsgleden stor og heiarop fra tilskuerne gjorde godt mot slutten av løpet. Alderen på deltakerne stakk seg fra 6 – 11 år og neste gang håper vi at flere tar turen innom.

Kort løype

10 løpere stilte til start i den korte løypa denne gangen. To 10-åringer, Andreas og Ole Marcus, imponerte med en voldsom sluttspurt. Ellers er det vanskelig å ikke nevne Caspar som feide gjennom de 2.2 kilometerne med barnevogn. Ved gartneriet var undertegnede spesielt glad for at lille William var godt festet da vognen suste rundt svingen på to hjul. Sluttiden til ekvipasjen lød på 8.23 og er ny klubb -og løyperekord. Det var diskusjon i målområdet om det var William eller Caspar som skulle krediteres rekorden, men arrangøren velger å gi den til mannen med startnummer. Oscar Almquist og Lise Bjørge satte også nye klubb -og løyperekorder i henholdsvis menn junior og kvinner senior.

Lang løype

Med 15 deltakere i den lange løypa, var det duket for spennende dueller og gode prestasjoner. Det var et flott syn da gjengen krysset Rødsgata og la i vei nedover Gon med stor iver og kraft i frasparket. Det var tydelig at flere ble inspirert av det perfekte løpeværet. Det nærmest florerte av løype-, klubb- og personlige rekorder. Unge Joakim Skadal, klubbens ferskeste medlem, imponerte stort med å knuse Swifts knalløp fra sist måned. Slutt-tiden 24.09 er rett og slett imponerende fort. Pappa Thomas Skadal tapte familieduellen, men kan trøste seg med ny klubbrekord blant seniorene. Beathe Skog Hansen satte ny klubb -og løyperekord i klassen kvinner senior. Bing Kristiansen forbedret sin egen tid fra sist gang med over 2 minutter og var nær ved å sette lynvingen Stian F. Andersen på plass på oppløpsiden. Kun centimetre skilte de to håndballspillerne.

Neste Tjømekarusell finner sted i høstferien, nærmere bestemt 5. oktober. Også det er en søndag og starttidspunktet er som tidligere.

Se resultater her…