IMG 1239{flike}

Med marsutgaven av Tjømekarusellen friskt i minne, så var det fantastisk med skyfri himmel og tørre faste løyper. 23 løpere tok turen til Lindhøy og dagen ble preget av diverse rekorder. Veldig gledelig var det at rekordmange barn deltok denne gangen. Flere av barna stilte i kort løype sammen med langt eldre løpere. Ingenting å utsette på løpsglede og entusiasme. Det ble også meldt om entusiasme og inspirasjon under Marens foredrag om trening og kosthold noen timer før karusellstart. Heldig var også vi som fikk smake på noen av Marens hjemmebakte energibomber. Kanskje det var disse som la grunnlaget for de mange rekordene som skulle følge utover dagen?

 

I den korte løypa viste Bing Kristiansen at formen er upåklagelig om dagen. Ryktene sier at han har markert seg sterkt i bakkeløpene i Prestegården den siste tiden. Med tiden 9.15 satte han en knallsterk juniorrekord for gutta. Andre løper i juniorklassen, Oscar Almquist, satte også personlig rekord med over halvminuttet. Bra jobba gutter.

I seniorklassen i kort løype var Thomas Skadal også på rekordjakt, men var fattige 9 sekunder etter Caspars løyperekord. Jon Sørensen var også med i kort løype og han satte personlig rekord med ett og et halvt minutt. Imponerende. Jeanette, som eneste kvinnelige deltaker i kort løype, tok hjem en grei seier. Mest fornøyd var hun nok med at kroppen fungerte bra.

I lang løype i kvinneklassen, stilte nok en gang Sofie Steinsvik til start. Som kjent satte hun løyperekord i mars og med tørr løype og ingen ekstra løpemeter, knuste hun egen rekord i finværet. 25.18 lyder den nye løyperekorden på. Nærmest Steinsvik fulgte Beathe Skog Hansen, og hun satte ny personlig rekord. Personlig rekord ble det også på Beate Husby, som deltok i sitt 9. løp i Tjømekarusellen. Cathrine S. Bjørnestad og Maren Bonsaksen debuterte i lang løype.

I herreklassen, lang løype, var det Caspar Rieber-Mohn som var raskest. Det ble ny personlig rekord med den sterke tiden 24.37. Morten Almquist fulgte nærmest og opprettholdt sin flott deltakerstatistikk med å ha deltatt i samtlige Tjømekaruseller. Den tredje deltakeren i herreklassen, Tor Morten Rindsem, gjorde rekordrushet komplett med å senke sin bestetid på distansen med to sekunder.

Neste Tjømekarusell går 24. mai.

Se alle resultater her…

Publisert 19.04.2015