{flike}


IMG 7276
Med kuldegrader de siste ukene og tele i bakken, ble November-utgaven av Tjømekarusellen flyttet til vintertraseen. Det vil si løp langs sykkelstien i retning Verdens Ende. Været var nærmest perfekt for de 17 deltakerne som gjorde unna ulike distanser denne søndagen.

 

I barneløpet var det Siri-Emilie og Maja som utgjorde startfeltet. Maja brukte rundene rundt skolen som oppvarming før kort løype. Flott innsats av begge to.

Seks stykker løp kort løype. I jenteklassen (11-12 år) var det to deltakere som fullførte i flott stil; Maja og Frida. To deltakere var det også i klassen for de litt eldre jentene, Stine Skog Hansen og Cathrine Bjørnestad. Begge to la vekt på en rolig og fin løpsopplevelse. «Jeg skal på søndagstur», sa Stine, vinneren i dameklassen før start. For første gang i karusellens historie stilte tidtakeren Geir-Morten Hansen til start. Motstanderen hans i kort løype var Morten Almquist, karusell-legenden som har deltatt i alle løp siden oppstarten. Med matforgiftning i kroppen og syn på halvannet øye, tok Morten det rolig i motsetning til Geir-Morten. Sistnevnte gikk på forhånd ut og varslet løyperekord i vintertraseen, kort løype. Som vanlig holder Geir-Morten det han lover og stormet inn i mål på imponerende 8.59. Går han for løyperekord i lang løype i desember, mon tro?

I lang løype var May-Lisbeth Hansen eneste deltaker i kvinneklassen og gikk dermed av med en klar seier. Vi håper hun får selskap av flere når sesongens siste karusell går av stabelen neste måned. I herreklassen hadde en av Vestfolds beste løpere meldt seg på, Ole-Petter Fjeld. Desverre stilte ikke Fjeld til start, men det gjorde åtte andre spreke menn. Først i mål kom John Frisli Jahre på imponerende 21.00. Deretter fulgte Bjørn Skotte og Jan Kristian Johansen. Øvrige deltakere var (med og uten bart) Emil Onshus, Caspar Rieber-Mohn, Tor Morten Rindsem, Freddy Skjenken og Thomas Bjørnestad. Olav Lian Nese løp også, men valgte å delta uten tidtaking etter et ferskt marathonløp i beina.

Takk for en flott dag på Lindhøy med løpsglede og god stemning i målområdet før, under og etter løpet.

Neste karusell finner sted 11. desember og da går inntektene til et veldedig formål, nærmere bestemt Barnekreftforeningen i Vestfold. Vel møtt!

Resultater for løp 8 i Tjømekarusellen 2016