3000m bane
Spent startfelt fra venstre: Morten, Cathrine, Frida, Marius, Amalie, Geir, Bjørn, John, Jorid, Julie, Håkon, Stine, Thomas, Flip, Nick, Lars og Maren

{flike}

I går ettermiddag var det duket for nok et klubbmesterskap på bane, denne gangen 3000 meter. Hele 17 løpere stilte på startstreken Nesskogen idrettspark, sju jenter/damer og ti menn. Værforholdene kunne vært bedre. Sterk motvind på bortre langsside ble tøft for mange etterhvert som runder ble unnagjort og trøkket i bena litt mindre. Likevel må vi si at sterkere løping i et startfelt i klubben, har vi muligens aldri sett.

 

12-åringene Amalie og Frida var de yngste i feltet. Begge to gjennomførte i flott stil og imponerte stort. Så imponert ble rundetelleren at han misset en rundepassering. Dette ble desverre oppdaget etter at Amalie var i gang på siste runde og hun ble dermed den løperen som løp lengst denne kvelden.

I kvinneklassen sto kampen om klubbmester-tittelen mellom Maren og Julie. Maren åpnet hardt og ledet lenge, men kanskje åpningen var litt for hard. I hvert fall spiste Julie sakte, men sikkert opp forspranget og trakk det lengste strået. Dette var Julies sjette klubbmester-tittel dette året. Videre på lista, fulgte Stine og Jorid. De to løp sammen i 2.800 meter før Stine stakk av gårde i siste sving. Jorid tok nesten igjen forspranget med en sterk spurt og endte bare et par sekunder etter i mål. Cathrine stilte også opp i kvinneklassen. Hun valgte å tilbringe ettermiddagen som inspirator i samløp med datter Frida. Sånt varmer et løperglede-hjerte.

I herreklassen stakk John fra allerede på første runde. Han la ut i et fryktelig høyt tempo. Rundetidene på de første to rundene var farlig nær 60 sekunder. John er ikke kjent for helsprekk og heller ikke denne gangen. Han holdt tempo imponerende godt og feide i mål som klubbmester. Bjørn lå lenge an til å sikre en sikker andreplass, men på den siste runden la Geir inn en langspurt. Men ringreven Bjørn har vært ute en løpekveld tidligere og kontret på angrepet. Han sikret andreplassen med en kjempespurt. På plassene bak de tre raskeste fulgte Marius, Håkon (regjerende klubbmester), Lars, Morten, Flip, Nick og Thomas. Kan virke som en kjedelig oppramsing, men her var det spennende spurtdueller hele veien. Takk for underholdningen alle sammen!

Se alle resultater her…

Takk for en fin konkurranse og løpeøkt!