{flike}

Right to playSøndag 14. desember arrangeres årets femte og siste løp i Tjømekarusellen. Tradisjonen tro starter vi med barneløp kl. 12.00 (800 meter).
Deretter følger lang (6.1 km) og kort (2.2 km) løype med start hhv kl 12.15 og 12.20.
Påmelding skjer fra kl 11.15.

Løpet denne gangen gir alle mulighet til å bidra med mer enn økning av eget o2-opptak. Vi har nemlig valgt å gi alle inntektene fra løpet til organisasjonen Right To Play. Right To Play er en internasjonal, humanitær organisasjon som har som målsetning å gi barn og unge bedre utviklingsmuligheter og en bedre hverdag gjennom lek og idrett. Det vi driver med i Tjøme Løpeklubb er stort sett idrett, lek og moro, og da synes vi det er på sin plass å bruke desemberløpet til å sette fokus på Right To Plays arbeid for barn og unge i verdens mest vanskeligstilte områder. Du kan lese mer om Right To Play i infoboksen under.

I denne forbindelse øker vi påmeldingsavgiften til kr. 50,- for alle over 12 år (barn deltar fortsatt gratis). Etter målgang serveres saft og nystekte vafler. Vi håper med dette å se så mange som mulig på Tjømekarusellen førstkommende søndag.

Les mer om Tjømekarusellen her…

Fakta om Right to Play

Right To Play er en internasjonal, humanitær organisasjon som bruker lek og idrett til å utvikle barns ferdigheter og bidra til sosial endring i områder påvirket av krig, fattigdom og sykdom.

Right To Play skaper en trygg atmosfære for barn ved å skape nødvendig håp og tro på en bedre hverdag og fremtid. Deres arbeid er forankret i FNs barnekonvensjon om barns rettigheter. Right To Plays programmer retter seg mot de mest utsatte grupper av barn og unge og inkluderer jenter, funksjonshemmede, barn berørt av HIV/Aids, gatebarn, tidligere barnesoldater og flyktninger.

80 norske toppidrettsutøvere støtter Right To Play som ambassadører og rollemodeller.