{flike}

IMG 2394At Yr er til å stole på, fikk vi demonstrert på lørdag. Etter en regnfull morgen, klarnet været opp akkurat i tide til starten av klubbens andre mesterskap på bane. Også i år ble det gjenomført i Nesskogen Idrettspark på Nøtterøy. Løpeforholdene ble perfekte med tørr bane og passe temperatur. Som i fjor, stilte en håndfull antall deltakere på de første øvelsene, men det tok seg opp utover dagen. Totalt deltok 14 løpere og disse fordelte seg på totalt 7 distanser.

I år var det kun en som presterte å gjennomføre samtlige, Stian Rudshaug Pedersen. Med 8.09 på 60 meter og 20.23 på 5000 meter, er det ingen tvil om at Stian er klubbens ubestridte allrounder. Ellers var dagen preget av mange spennende dueller om plasseringer og klubbmester-titler. I år skulle det for hver distanse kåres en klubbmester for junior og en for senior. Den beste av disse to, ble kåret til den totale klubbmester på distansen. Etter endt dag, kunne hele åtte forskjellige løpere smykke seg med tittelen total klubbmester på en eller flere distanser. Flest titler fikk junioren Veronica Hansen og lynvingen Stian Andersen, begge med tre klubbmesterskap hver.

I år var det kun et barn som stilte til start . Til gjengjeld gjenomførte Anna Almquist hele 5 av de 7 distansene.

I fotoalbumet nederst finner du inntrykk og minner fra dagen. De ble knipset av klubbens dyktige fotograf, Stine Skog Hansen. Takk også til Jon-Einar som bidro til at arrangementet forløp uten problemer med start og tidtaking.

Korte sammendrag av de 7 distansene:

800 meter
Kvinner:
Ingen kvinner deltok
Menn: Tøff kamp om seiren mellom Stian R.P. og Henry. Stian vant etter en sterk spurt de siste 200 meterne. Oscar tok hjem juniortittelen.

400 meter
Kvinner: Kaisa kruset inn til seier uten den store motstanden. Ingen stilte opp i seniorklassen.
Menn: Stian A. og Henry i tøff duell. Førstnevnte trakk det lengste strået og vant med et knapt sekund. Det skulle bli flere dueller dem i mellom utover dagen. Oscar tok nok en gang hjem juniortittelen.

1500 meter
Kvinner: May-Lisbeth ble klubbmester uten større motstand.
Menn: Stian R. nedkjempet Geir-Morten med nok en gang å ha krefter til en 150 meters spurt. Oscar tok sin tredje juniortittel.

200 meter
Kvinner: Dagens første duell mellom juniorene Veronica og Kaisa. Førstnevnte vant etter en knallsterk sving som ga det nødvendige forspranget nedover langsiden. May-Lisbeth tok seniortittelen.
Menn: Nok en gang Stian A. og Henry i kamp om tittelen. Denne gangen var Stian drøye 6 tiendeler foran. Oscar igjen juniormester.

100 meter
Kvinner: Igjen en kamp mellom Veronica og Kaisa. Nok en gang Veronica noen meter foran. May-Lisbeth ble seniormester.
Menn: Stian best, men denne gangen kun 13 hundredeler foran Henry. Oscar juniormester.

60 meter
Kvinner: For tredje gang vant Veronica foran Kaisa. Kun 15 hundredeler skilte. May-Lisbeth spurtet i mål som seniormester.
Menn: Endelig fikk Henry sin etterlengtede seier. Med brystkassa millimetre foran Stian A., ble han klubbmester med minste margin. Oscar ble nok en gang juniormester.

5000 meter
Kvinner: Beathe S.H. gjentok prestasjonen fra i fjor. Det gjør at hun er den eneste som har forsvart et klubbmesterkap i Tjøme Løpeklubb. May-Lisbeth tok andreplassen med et flott løp.
Menn: Caspar fikk sin klubbtittel etter et knallsterkt løp, sluttiden endte på 19.10. Stian R, Ole Henrik og Morten løp også veldig bra i et fint felt på 5000 meter.

 

Se samtlige resultater her….

Publisert: 7. juni 2015