014

{flike}

Lørdag formiddag ble klubbmesterskapet i motbakkeløp arrangert i Tjøme Løpeklubb. Når sant skal sies, var vel løypa mer enn motbakke -og terrengløype. Starten gikk fra Glennestranda i strålende solskinn og ti løpere la ut på den 3.1 km lange distansen. Partiene som var spesielt krevende, var Glennebakken og stigningen, i vanskelig terreng, opp på Haugsåsen. Mellom disse melkesyre-strekkene, kunne løperne kose seg over idylliske Sandbekk. Målgang var ved Tjøme Ungdomsskole.

I dameklassen stilte Cathrine og Anne Sofie opp. Sistnevnte var først i mål. Strålende innsats av begge to

Blant gutta, var det yngstemann Joakim som viste seg å være den sterkeste. Med imponerende 12.31 på de drøye 3 km, var han et godt stykke foran de neste på lista, Jan Alfred og Marius. Øvrige deltakere var Harald, John, Bing, Jon og Ole Henrik. Samtlige fullførte i god stil. Takket være Jan Alfreds supportergjeng, ble det også bra med oppmuntrende heia-rop da melkesyre-nivået sto som høyest på slutten.

Etter målgang ventet Beathe med kald smoothie. Dagen ble rundet av med hyggelig prat og mange smil. Det er virkelig gøy å arrangere løp i denne klubben.

Se resultater her…