klubbmesterskap 3000

{flike}
13 voksne og Elias sto på startstreken da klubbmesterskapet på 3000 meter gikk av stabelen onsdag i Nesskogen idrettspark. Elias nøyde seg med en 1000 meter på sterke 4.13, mens de voksne fortsatte noen runder til.

I kvinneklassen deltok Anne Sofie og Beathe. Begge to løp knallsterkt og Anne Sofie ble klubbmester med sluttiden 11.50.

I herreklassen sto kampen om klubbmestertittelen til slutt mellom Håkon (Bull) og Thomas (Skadal). Førstnevnte fikk en luke 800 meter fra mål og til tross for en sterk sluttspurt klarte ikke Thomas å ta igjen det tapte. 3 sekunder skilte de to i mål og sluttiden til Håkon ble sterke 10.46. Stian (R. Pedersen) knep 3. plassen drøye halvminuttet bak vinneren.

Når sant skal sies så oppsumerte Stig formålet med konkurransen på en flott måte; dette er først og fremst en kamp mot seg selv. Og i det perspektivet, vant alle på onsdag. Samtlige fikk en sluttid under 13.05. Imponerende høyt nivå.