IMG 4843{flike}

TLK’s Kulturstafett fikk æren av å avslutte årets kulturuke. Det ble en fin avslutning med værguder i go’lune, strålende innsats av løperne på de påmeldte lagene, blide og pålitelige funksjonærer og nystekte vafler. Alt sammen foreviget av vår dyktige klubbfotograf, Stine (se bildegalleri nederst i artikkelen).

Årets løype var den samme som i fjor, men alle lagene var nye, med unntak av Gutta og gamlingen. Tilsammen var det påmeldt åtte lag, disse fordelte seg likt i de to klassene det ble konkurrert i, Famileklassen og Åpen klasse.

 

I Famileklassen var det Østbygda Dreamteam som viste seg å være det sterkeste laget. Sluttiden ble 12.52. Videre på lista fulgte Vestegårdsgjengen, Team Bjørnestad og The 10 Leg’s Runner’s. Sistnevnte med en hund på første etappe! I Åpen klasse tok Gutta og gamlingen et steg opp fra fjorårets stafett, og tok hjem førsteplassen med ny personlig rekord på 10.13. Nærmest vinnerlaget kom Age Before Beauty, etterfulgt av Super Women og Tjøme-jentene. Se alle resultater her…

Etter målgang ble dagen avsluttet med premieutdeling, lagbilder og vaffelspising. Takk til alle som bidro med deltakelse, arrangement-hjelp og ivrige heiarop!