stine geirmorten{flike}

I en helg preget av flott vær, valgte fire av våre medlemmer å ta på seg løpesko for å konkurrere. En dro til Botne, en til Oslo og to til Bergen. En løp faktisk i snø, en i tøft terreng og to bare oppover. Flotte prestasjoner av alle sammen!

Nærmeste konkurranse med innslag fra Tjøme Løpeklubb, var Vestfold Ultra Challenge. Løpet gikk i Botnemarka og var en kraftanstrengelse. Det ble rapportert om at snøen ikke var borte i flere partier av løypa. Fra TLK stilte Simon (Stridh Torseth) opp på distansen 27 km. Det endte med en 14. plass og sluttiden 3.21.21.

stineI Oslo arrangerte Ready løpet Råskinnet. De gir følgende beskrivelse av løpet på sine websider: «Råskinnet er et realt terrengløp som innbyr til slit, moro og god stemning for store og de litt yngre. Løpet er ikke bare for de topptrente. Råskinnet er for alle som har lyst på et løp der utfordringen er et mål i seg selv. Vi lover en frisk opplevelse du sent vil glemme, og med deltakertrøya fra Råskinnet vil du bli lagt merke til!»
I dette 9 km lange løpet deltok Jan Alfred (Borgenvik) fra TLK. Klokka stoppet på 1.09.37 da han krysset målstreken.

I Bergen gikk det tradisjonsrike motbakkeløpet, Fløyen Opp, av stabelen 2. mai. Fløyen Opp er 3,2 km langt og har en stigning på ca 10% hele veien. Målgang er ved endestasjonen til Fløibanen. TLKs representanter, Geir-Morten og Stine, så frem til bli godt kjent med melkesyra når de skulle slite seg opp fjellet der de fleste foretrekker trikk. Etter målgang var begge to godt fornøyd med egen prestasjon i et solrikt Bergen. Stine tilbakela stigningen på 30.10 som ga en 35. plass. Geir-Morten viste at bakkeløpene i Prestegården har gitt resultater ved å gå i mål på 21.31. Dette holdt til 20. plass i sin klasse.