chronotrack{flike}

Palmesøndag gikk årets tredje utgave av Tjømekarusellen av stabelen. I administrasjonen var pulsen noe høyere enn vanlig, siden klubbens nye tidtakerutstyr skulle testes for første gang. 2 barn og 11 voksne stilte på startstreken med de nye startnummer på brystet. Kort og lang løype gikk også denne gangen langs sykkelstien ut mot Verdens Ende. Forholdene var nok gode nok for å løpe i de vanlige trassene, men dette var dagen da tiden ble brukt på nytt utstyr og ikke løypemerking på morgenen. Hvis ikke været er elendig, kan vi love løp rundt golfbanen og opp i Solvang i april.

 

Som i februar, var Storm og Theis eneste deltakere i barneløpet. Flott innsats og godt humør på gutta. Vi håper på at dere får selskap av flere neste gang.

May-Lisbeth S. Hansen var eneste deltaker i kort løype, men det hindret henne ikke i å dra på skikkelig. 11.29 er en flott tid på 2.3 km.

I den lengste løypa, løp 10 stykker til Havnakrysset og tilbake til Lindhøy. Beathe Skog Hansen var raskeste kvinne med sluttiden 25.03 og blant gutta var det Jan Kristian Johansen som kom først i mål. Tiden til Johansen ble 22.45. Gode tider i godt vær.

Fullstendige resultatlister ligger på nå på EQ-timing sine sider…

Som et resultat av løpsledelsens fokus på testing av det nye tidtakerutstyret, ble oppgaven med å forevige arrangementet via et kamera, totalt glemt. Vi lover forbedringer i aprilutgaven.