bmw1{flike}

I helgen gikk BMW Berlin Marathon på inline-skøyter av stabelen for 41. gang. Dette er verdens største inline marathon og i årets utgave sto rundt 6000 deltakere på startstreken. Og blant disse fant vi våre to TLK’ere, Arne Erlingsen og Knut Ole Myrberg. Litt vind var det under løpet, men forholdene var likevel fine på de drøye 42 kilometerne.

 

Knut Ole deltok for sjuende gang, men på grunn av lite treningsgrunnlag på inline i år, var ikke ambisjonene veldig høye før løpet. Alt under 1 time og 40 minutter ville være greit. Likevel valgte Knut Ole å starte hardere enn vanlig og satses på at det holdt lenge. Og det gjorde det, faktisk helt inn. Med sluttiden 1.29.28 holdt dette til 183. plass i klassen (857 deltakere). «Særdeles fornøyd med det, neste år skal jeg ned mot 1.25» kommenterte Knut Ole, som vil prioritere mer skøytetrening kommende sesong.

Arne hadde håp om å komme under 1 time og 30 minutter, men på grunn av en down-periode midt i løpet, snek tiden seg såvidt over. Likevel er det ingen tvil om at det gikk fort unna for han i Berlin. Med en snittfart på mellom 28 og 30 km/t var Arne veldig fornøyd med egen innsats.  Det ble ny personlig rekord og sluttid på 1.30.42. Arne gleder seg til neste år og sier målet er å hele tiden bli ett år eldre samtidig som han setter personlig rekord. Sammenlignet med løpet han hadde i København tidligere i måneden, forbedret han tiden med nesten 5 minutter. Med andre ord ser taktikken ut til å virke allerede.