IMG 0024{flike}
I litt guffent høstvær ble årets siste utgave av Tjømekarusellen arrangert. Drøyt tjue løpere stilte på startstreken og flere nye ansikter var å finne blant disse. I forkant var det bestemt at alle inntekter fra løpet skulle gå til organisasjonen Right to Play og opptellingen viser at vi kan overføre kr 1150,-. Takk til alle som bidro!

I barneløpet stilte fem ivrige løpere opp. Med flere i barnehage-alder ble det laget en noe kortere sløyfe for de minste. Stor løpeglede og full guffe over målstreken var fellestrekk for samtlige deltakere.

I kort løype telte vi seks startende. Yngst var 10-åringen Henning Husby Sørensen som gjennomførte i imponerende tempo sammen med pappa Jon. I juniorklassen stilte Eivind Evjeberg Hansen opp for første gang i år. Og jammen knep han ikke juniorrekorden fra klassekamerat Bing med kun 4 sekunders margin. Her ser vi frem til flere oppgjør utover våren. I seniorklassen siktet Hans Martin mot Capars rekord, men med en noe tung løype ble det for tøft. Likevel en flott innsats. Det samme kan vi si om Jan-Eriks nye personlige rekord. Var det den nye løpeteknikken som ga resultater? En annen gjenganger i kort løype, var Lise. Denne gangen gikk det tungt, men Lise tror store treningsmengder den siste tiden må være forklaringen. Trøsten er at når overskuddet kommer, blir farten større utover våren.

Ti løpere deltok i lang løype og hele sju av disse var nykommere. Med tanke på det sugende underlaget nederst i Gon/Barkevika, var det imponerende at John Frisli Jahre spurtet inn til ny løyperekord. Gledelig var det også å motta innmelding i klubben litt senere på dagen fra den ferske rekordholderen. Sluttiden ble 23.46. Kun fem sekunder bak fulgte Leif Sægrov, også han godt under Joakims gamle rekord på 24.09. I kvinneklassen deltok May-Lisbeth for første gang sammen med gjengangeren Beate Husby. Sistnevnte har nemlig stilt på startstreken i samtlige løp i Tjømekarusellen i år. Denne bragden deler hun med Morten Almquist. Vi gratulerer begge to med den strålende innsatsen!

Også viktig å berømme innsatsen til Jeanette. Mange slitne kropper satte stor pris på nystekte vafler etter målgang. Klubbfotograf Stine knipset også flittig, selv med stivfrosne fingre, og gjorde sammen med Vilde fra Bodø og Beathe en flott jobb som løypevakt.

Se resultater her…

Publisert: 14.12.2014