{flike}

Klubben vår har eksistert i et drøyt år og vi er per dags dato 129 medlemmer. Det er fantastisk bra!

I løpet av året, har i første rekke Geir-Morten fulgt opp og fulgt med på medlemmers prestasjoner i ulike løp og konkurranser. Som de fleste sikkert forstår, blir ikke denne oppgaven mindre når antall medlemmer øker. Veldig mange i Tjøme Løpeklubb er svært aktive når det kommer til å delta i løp, og ingenting er mer gledelig enn det. Likevel byr det på noen tidsmessige utfordringer dersom alle prestasjoner skal dekkes av pressekorpset i klubben. Vi har derfor bestemt oss for å begrense oss litt i forhold til hva vi skriver artikler om. Fremover vil vi konsentrere oss om større konkurranser der flere TLK’ere deltar, samt egne arrangementer. Håper dere har forståelse for dette.

Videre vil vi infomere om en liten endring av menyvalgene på hjemmesiden vår. Kalenderen er tatt bort og menyvalgene «Konkurranser» og «Resultater» er noe endret. Blant annet er den manuelle oversikten over kommende konkurranser erstattet med en direkte søkefunksjon på Kondis sine terminlister, samt at alle individuelle resultater på resultatlisten er tatt bort. Dette av samme årsak som nevnt ovenfor. Resultater fra egne arrangementer som Tjømekarusellen, Skjærgårdsløpet osv er selvfølgelig beholdt, sammen med alle klubbrekorder på forskjellige distanser og enkeltløp.

Helt til høyre har vi også lagt til et menyvalg som heter «Klubbtøy». Dette for at nye – og eksisterende – medlemmer kan sende inn bestillinger på tøy fortløpende, og ikke måtte vente til neste bestillingsvindu. Det er fortsatt sånn at vi trenger 5 stk av hvert plagg før vi kan sende bestillingen videre til Trimtex, men på denne måten vil vi samle opp behovene og se når det begynner å bli på tide med en bestilling. Vi vil fortsette med å sette opp bestillingsvinduer med jevne mellomrom.

I tillegg har vi ved siste bestilling valgt å bestille opp litt ekstra av de vanligste produktene slik at det også i mellom bestillingsvinduene vil være mulig å skaffe seg f.eks en trøye eller en shorts. Dere vil finne en oppdatert lagerstatus på siden.