Medlemsfordeler

Vil din bedrift gi medlemsfordeler til medlemmer i Tjøme Løpeklubb? Ta kontakt her.

olympiasportlogo
20% rabatt hos Olympia Sport

20% rabatt på veiledende priser. Gjelder ikke varer på salg. Rabatten oppnås mot fremvisning av Olympia Sports fordelskort som du får i butikken. Oppgi at du kommer fra Tjøme Løpeklubb så får du et fordelskort. Produkter og annen info, klikk her.

 


TT N logo sort
Klubbtøy fra Trimtex til rabatterte priser

Trimtex har designet en egen klubbkolleksjon for Tjøme Løpeklubb slik at vi kan bygge vår egen profil og identitet.

Trimtex har spesialisert seg på teknisk teambekledning til kondisjonsidretter. Produktene er av meget god kvalitet, og prisene er gode sammenlignet med tilsvarende tøy på markedet. Trimtex har egen produksjon i Estland og selger produktene uten fordyrende mellomledd.

Alt produseres og leveres på forespørsel (det er ingen lagerføring av klubbtøy), og Trimtex opererer med et minimumsantall på 5 stk av hver artikkel før de setter i gang produksjon. Leveringstid er ca 6 uker fra bestilling. Bestilling én gang pr år eller ved behov.

 


Avtale med NEMUS Nøtterøy og NEMUS Tønsberg

Vi har tegnet en klubbavtale med NEMUS Nøtterøy og NEMUS Tønsberg om behandling og forebygging av belastningslidelser, skader og sykdom.

Avtalen omfatter regulær og prioritert behandling (garantert time innen 24 timer) til rabatterte priser.

Les mer om avtalen her.

 


 15% rabatt hos Løplabbet Sandvikaloplabbet

15% rabatt på veiledende priser på hele varesortimentet hos Løplabbet Sandvika. Inkluderer sko, bekledning, pulsklokker, sekker, hodelykter mm. Oppgi at du kommer fra Tjøme Løpeklubb før du handler, de etterbetaler ikke rabatt du kommer på at du skulle hatt etter at handelen er gjennomført.

For de som ikke er kjent med Løplabbet fra før så er det en spesialisert løpeskoforretning hvor alle ansatte har grundig opplæring og kursing. De ansatte er selv aktive løpere eller mosjonister og har derfor solid erfaring med både løping og løpesko. De gjennomfører en grundig test av hver enkelt løper for å finne riktig sko til dine føtter/ditt løpesteg, og dermed redusere risikoen for skader. Mer om selve testen her: http://www.loplabbet.no/slik-tester-vi-deg

 

 


Rabatterte priser på trening hos Fokus treningssenter

Medlemmer av TLK får lavere månedspriser på trening hos Fokus treningssenter på Tjøme. Kr 399,- pr mnd for voksen og 279,- pr mnd for ungdom. Normale priser er hhv 479,- og 349,-. Oppgi at du kommer fra Tjøme Løpeklubb. Medlemslister ligger i resepsjonen.