{flike}

TLK hadde med 3 deltakere i dagens Fjellmaraton på Beitostølen. Forholdene er noe av det verste vi har sett! Såpass ille var det at Valdresflya var stengt og løypa måtte legges om. Vanligvis er halvmaratontraséen på Beitostølen av det snillere slaget med mye nedoverbakke og mulighet for en god tid, men i dag var både start og mål lagt til Beitostølen. Mye vind og snø satte løperne virkelig på prøve, bare ta en titt på denne bildeserien på Kondis.no.

Jan og Hilde-Gunn løp halvmaraton, mens Anne-Sofie løp full maraton. Sistnevnte var ikke snauere enn at hun vant hele klassen sin på 3:50:19, en meget sterk tid under rådende forhold. Det holdt til en 8.plass totalt blant alle kvinner. Jan trippet lett inn i snøværet til 1:59:02, mens Hilde-Gunn løp på 2:04:50 etter lengre tids sykdom og med brist i et ribbein! Bare tøffinger i Tjøme Løpeklubb, det er jo det vi alltid har sagt. Begge halvmaratonløperne våre kom på 7.plass i sine klasser.

Vi gratulerer med strålende innsats!

IMG 0599 5
Anne-Sofie lot seg ikke stoppe av snøværet og vant klassen sin. (Foto: Anita Øy/Kondis.no)

Publisert: 30.05.2015