4.august 2014 {flike}

grenseI helgen har TLK-medlemmene Freddy Skjenken og Bente Larsen deltatt i Grenserittet. Grenserittet er et 80 km langt terrengsykkelritt med start i Strømstad og målgang i Halden. Fra starten i Strömstad sentrum går løypa via Skee til grensepassering ved Håvedalen/Tyslingmoen innerst i Iddefjorden, og videre over Prestebakke til Fredriksten festning i Halden. Man kan også sykle den halve distansen, Grenserittet MIDT, der starten går på Prestebakke skole i Halden og følger hovedtraseen hele veien til Fredriksten festning.

Freddy har en intern brødreduell med sin yngre bror Hans-Åge gående, som består av en rekke konkurranser, deriblant Grenserittet, Birkebeinertrippelen og diverse andre løp. På lørdag var det storebror Freddy som kunne juble for seier – med ca 3 minutters margin. Ganske close etter nesten 4 timers sykling, men seier er seier 🙂

Bente syklet Grenserittet MIDT på fredag og var ikke snauere enn at hun vant hele trimklassen for kvinner (46 startende) med tiden 1 time og 40 minutter. Det er et meget imponerende tempo på 40 km terrengsykkel! Og tar man med gutta i betraktningen så holdt tiden til en råsterk 13.plass av 112 startende.

Vi gratulerer begge to med strålende innsats!

{flike}

Freddy og Hans-Åge etter målgang.
freddyGR