Klubbtøy

run1Vi har vår egen klubbkolleksjon hos Trimtex. Produktene er bestillingsvare, og det er minimumsantall på 5 stk av hvert produkt før produksjon iverksettes. Vi bestiller tøy samlet én gang pr år. Neste bestilling er i januar 2020.

Vi har noen produkter på lager, se liste. Kan bestilles pr mail/facebook.

Produkt Herre/Unisex Dame
Løpejakke Trainer Utsolgt Utsolgt
Løpetrøye Run (blå) Utsolgt 1 stk – str M
Løpetrøye Run –
Jubileumsutgave (hvit)
2 stk – str M
Løpetrøye Free langermet 2 stk – str M 1 stk – str S
1 stk – str M
Løpetrøye Zipp langermet 1 stk – str M
1 stk – str M
Flex genser 2 stk – str M
3 stk – str M
2 stk – str L
1 stk – str XL

Fast shorts (med innertights)

2 stk – str M
3 stk – str L

4 stk – str M
3 stk – str L

Lue 1 stk – str 57
Pannebånd

1 stk – str 56
1 stk – str 58

Størrelser

Tøyet er forholdsvis normalt i størrelsen med unntak av Run-trøya som er litt liten. På denne velger mange å gå ett hakk opp ift hva man vanligvis bruker. Størrelsestabeller finner man på hjemmesiden til Trimtex.

I utgangspunktet kan alle produkter leveres i både herre- og damemodell, men vi trenger som nevnt minst 5 stk av hvert produkt før Trimtex produserer. På enkelte produkter har det vist seg vanskelig å komme opp i minimumskvantum på både herre- og damemodell (f.eks singlet), så da blir alternativet enten å bestille en felles modell, eller spare bestillingen til neste gang og se om det er flere som vil ha da.

Kolleksjon og priser

Se «din pris» og «junior pris» – ikke grunnpris:
Prisliste 2019