{flike}

Lørdag 22. juni 2019 arrangeres Midnight Sun Marathon for 30. gang i Tromsø, og Tjøme Løpeklubb skal være med på festen!

msm5

Du kan velge mellom 4 distanser:

- Maraton
- Halvmaraton
- 10 km
- 4,2 km

I tillegg arrangeres Barnas Maraton, som er et 800m langt barneløp.

Her kan du melde deg på løpet: Påmelding til MSM 2019 

Her kan du se hvem som er påmeldt: Startlister 

MERK: I MSM er det ikke lov å selge startnummeret videre om man skulle være forhindret fra å delta. Dette er selvfølgelig helt skandale, men da er dere "advart".

(Ved skade/sykdom kan man, mot fremvisning av legeerklæring, få overført startplassen til året etter, men salg er altså ikke mulig.)


Opplegg:
Alle melder seg på løpet selv og bestiller reise og opphold selv. Vi har et par forslag til hotell, men det er ikke obligatorisk å bo på noen av disse hotellene om man foretrekker andre løsninger.

Hotell Saga er et rimeligere hotell enn Hotel With, men begge er sentrumsnære og har kort vei til start og mål i løpet. (With er nærmest kun 240 meter fra mållinjen).

På Saga er frokost inkludert i prisen.
På With er frokost, ettermiddagsmat og kveldsmat inkludert i prisen.

Merk at det er fullt trykk og stor pågang på hoteller i Tromsø allerede nå. Flere hoteller er allerede fullbooket MSM-helgen, så det kan lønne seg å være tidlig ute å finne seg et hotellrom. Husk at du kan bestille med mulighet for avbestilling helt frem til ankomstdagen hvis du setter bestillingen i eget navn. Ved gruppebooking er ikke dette mulig, da må vi si fra oss rommene en del tidligere dersom vi ikke har noen navn "knyttet" til rommet.Hotell 1:

Saga
Vi har forhåndsreservert 2 familierom, 6 dobbeltrom og 4 enkeltrom på Quality Hotel Saga (klikk her for å komme til hotellets hjemmeside) fra lørdag 22/6 til søndag 23/6. Gi beskjed hvis du ønsker ett av disse rommene!

Ønsker du å bo fra fredag 21.juni må du selv kontakte hotellet for å bestille rom. Vår gruppebooking gjelder dessverre ikke fra fredag. Se link til hotellets hjemmeside over, evt bestill via Booking.com eller Tripadvisor. 

Priser lørdag 22/6 - søndag 23/6 (Andre priser kan gjelde fra fredag til lørdag):

Enkeltrom: 636 kr per natt/rom
Dobbeltrom: 796 kr per natt/rom
Trippelrom: 1052 kr per natt/rom
Firemannsrom: 1212 per natt/rom


Hotell 2:

Hotell

Vi har forhåndsreservert 2 familierom og 13 dobbeltrom på Clarion Collection Hotel With (klikk her for å komme til hotellets hjemmeside) fra fredag 21/6 til søndag 23/6. Gi beskjed hvis du ønsker ett av disse rommene!

Vær tidlig ute hvis du vil bytte til annen romtype (se under).

Priser:
Enkeltrom: 1790 kr per natt/rom
Dobbeltrom: 1890 kr per natt/rom. (Det vi har bestilt som standard)
Twinrom (m/ mulighet for ekstra seng*): 2090 kr per natt/rom
Superior dobbeltrom (m/ mulighet for ekstra seng*): 2290 kr per natt/rom
Familierom (4 personer): 2890 per natt/rom. (Kun 2 rom igjen på hotellet av denne romtypen).

*Ekstra seng i disse rommene koster 300 kr ekstra.Samling søndag:
Søndag formiddag, altså dagen etter løpet, arrangerer vi en "løpsbankett" (lunsj eller middag) på en av Tromsøs mange fine restauranter, hvor vi samles og mimrer om løpet fra kvelden i forveien :-)Fly:
Det kan være penger å spare på å bestille flyreisen så tidlig som mulig, men det er også mulig å gjøre gode kupp senere. Følg med på SAS og Norwegian utover høsten. Spre gjerne nyheter om gode priser i facebook-gruppen vår, om dere skulle komme over gode tilbud.

Publisert: 27.06.2018

Arkiverte nyheter