{flike}

uphill1
Klubbmesterskap i motbakkeløp arrangeres på Tjøme førstkommende lørdag 29.aug med start på Glennestranda kl 11.45!
Oppmøte på Tjøme Ungdomsskole (NB! Ikke Tjømehallen) kl 11.00 for felles jogging/oppvarming til start. Vi løper løypa motsatt vei for å gjøre oss kjent med traséen. Løypa kommer også til å bli merket med merkebånd. Alternativt oppmøtested direkte på Glennestranda kl 11.30.
Møt opp i tide. Starten går 11.45!

Ideelt sett skulle målgang vært på en bakketopp, men i tilfelle spurtoppgjør flytter vi mål til ungdomsskolen. Mer behagelig for tidtaker også som slipper å krangle med mygg og knott i skogen.

Distanse: 3,1 km
Høydemeter: Med unntak av Glennebakken og et lite parti i skogen, nesten ingenting å snakke om. Kan knapt kalles et motbakkeløp :-)
Løypetrasé (se løypekart under): Start Glennestranda - opp til Vestveien - krysse Vestveien over til sykkelstien - sving venstre - et lite stykke på sykkelstien før krapp sving opp til høyre på Glenneveien/Glennebakken - sti/passasje over til Sandbekkveien - sving venstre der Sandbekkveien deler seg (like før 2 km-merket) - grusvei mot skogen - inn i skogen og over åsen bak Haugfeltet - asfaltvei til mål ved U-skolen.

kart2

Løypeprofil

profil

Arkiverte nyheter